Dagje zeilen

Dagje zeilen

Dagje zeilen

Wilt u een dagje zeilen? Dat kan met Zeilvloot Monnickendam. Een dagje zeilen met een van de schepen van Zeilvloot Monnickendam is een belevenis; even lekker uitwaaien en het hoofd leegmaken. De authentieke schepen van onze bruine vloot geven u het gevoel even in een andere tijd te zijn. Op onze schepen kunt u gewoon lekker ontspannen, of misschien sportief meezeilen!

Een dagje zeilen kunt u bij Zeilvloot Monnickendam doen met collega’s, familie, vrienden, of individueel. Omdat de schepen van Zeilvloot Monnickendam heel divers zijn in grootte en capaciteit is er altijd een schip dat bij uw groep past. Wilt u een dagje zeilen met een grotere groep, dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om met twee of meerdere schepen eropuit te gaan. Dankzij het unieke samenwerkingsverband van onze zeilvloot is dit in Monnickendam allemaal eenvoudig geregeld.

Voor een dagje zeilen bieden de schippers van Zeilvloot Monnickendam verschillende arrangementen. Op onze website kunt u deze arrangementen in een handig overzicht. Hierbij is ook aangegeven voor welke schepen deze arrangementen beschikbaar zijn. Zo heeft u duidelijk inzicht in welke mogelijkheden er zijn voor een dagje zeilen met de schepen van Zeilvloot Monnickendam.

Een dagje zeilen kan ook een goede manier zijn om de banden binnen uw bedrijf te versterken. Zeilvloot Monnickendam biedt daarom speciale teambuildingarrangementen aan. Wij hebben ervaren dat een dagje zeilen met collega’s de onderlinge banden kan versterken en nieuwe energie en creativiteit kan opleveren. Een dagje zeilen kan zogezegd voor een frisse wind zorgen binnen uw bedrijf.

Vind u een dagje zeilen niet genoeg? Met Zeilvloot Monnickendam kunt u ook langer dan een dagje zeilen. Ook hiervoor zijn er verschillende arrangementen mogelijk. Kijk hiervoor verder op onze website, of neem direct contact met ons op!