IJsselmeer Zeilen

IJsselmeer Zeilen

Ontdek het IJsselmeer met Zeilvloot Monnickendam

Met de wind in de zeilen en het zonlicht op je gezicht, beleef je als geen ander de heerlijke kwaliteiten van het zeilen. Op een schip zijn alleen jij en het water van belang, al je andere zorgen laat je simpelweg achter je. Tijd kent geen betekenis wanneer je aan het zeilen bent. Het is een ervaring die onthaastend en bevrijdend werkt. De combinatie van de frisse wind en prachtige omgeving zorgen ervoor dat je een onvergetelijke belevenis ervaart. Met Zeilvloot Monnickendam kun je nu ook de wateren van het IJsselmeer bevaren. Ontdek hier alles wat je moet weten om hier op jouw manier volledig van te kunnen genieten.


Op het IJsselmeer beleef je het
Het schitterende IJsselmeer is ontstaan in 1932 na de voltooiing van de Afsluitdijk. Hiervoor werd dit watergebied de Zuiderzee genoemd en stond het bekend als een wild vaargebied. Alleen de dapperste vissers en kooplieden durfden erdoorheen te varen. Het is nog steeds mogelijk om de historische havens te bezichtigen die vroeger de vermoeide schippers verwelkomden. Het IJsselmeer onderscheidt zich ook door haar veelzijdigheid. Welk soort uitje je ook wilt maken, hier kan het. Wil je graag een sportief dagje zeilen? Dan ben je op het IJsselmeer op de juiste plaats. Maar ook wanneer je liever een ontspannen uitje maakt, is dat heel goed mogelijk hier. Of je nu een dag, weekend of week wilt varen, alles kan. Geniet van de wind zekere omstandigheden en de prachtige omgeving. Snuif cultuur op in de vele historische havens en ga lekker zwemmen bij warm weer. Wat je ook zoekt, op het IJsselmeer beleef je het.

Ga voor de ervaring die bij jou past
Bij Zeilvloot Monnickendam kun je uit allerlei verschillende soorten arrangementen en schepen kiezen, zodat je de ervaring kunt maken die bij jouw wensen aansluit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een ontspannen arrangement of juist eentje waarbij je de handen uit de mouwen moet steken. Je kunt ook hier terecht voor een uniek vrijgezellenfeest, trouwerij, bedrijfsuitje en meer. Er zijn ruim 17 historische schepen waaruit je kunt kiezen en ze zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote groepen. Voor elk budget kan er iets geregeld worden. Het kan zijn dat je van tevoren weet waar je heen wilt varen of dat je je juist wilt laten verassen door de schipper. Bespreek je wensen en je krijgt een zee belevenis die je nooit meer zult vergeten. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat Zeilvloot Monnickendam voor jou kan betekenen. Hoe wil jij het zeilen gaan ervaren?