Klipper huren

Klipper huren

Een klipper is een zeilschip dat eind 19e eeuw en begin 20e vooral voor handel werd gebruikt. De klipper heeft een scherpe boeg en één of meerder masten. De klipper kan grote snelheden halen, wat voor de handel natuurlijk goed van pas kwam. Tegenwoordig zijn er in Nederland nog een aardig aantal klippers. Deze schepen worden tegenwoordig voornamelijk gebruikt voor recreatie en staan tegenwoordig bekend als “bruine vloot”. Zo is het in verschillende havens mogelijk om een klipper te huren om een dag, een weekend of een week te zeilen. Een klipper huren is een ideale manier om een bijzonder uitje te organiseren. Aan boord van een klipper bevindt u zich even in een geheel andere omgeving. Dit biedt mogelijkheden om vrienden, familie of collega’s op een nieuwe manier te leren kennen.

Als u een klipper wilt huren bent u bij Zeilvloot Monnikendam aan het juiste adres. Onze zeilvloot beschikt over authentieke klippers. Elke klipper heeft zijn eigen schipper, die de klipper als geen ander kent. Voor het huren van een klipper bieden wij verschillende arrangementen. Deze arrangementen kunt u op onze website vinden. Hierbij staat ook vermeld op welke klipper het arrangement beschikbaar is en welke capaciteit de klipper heeft. Zo kunt u in een oogopslag zien welke mogelijkheden wij bieden wat betreft het huren van een klipper.

Wilt u een klipper huren, maar is uw groep groter dan de capaciteit die één klipper aankan? Dan is het bij Zeilvloot Monnickendam ook mogelijk om er met meerdere schepen eropuit te trekken. Omdat de schippers elkaar kennen verloopt de samenwerking soepel. Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u een klipper huren? Vraag dan direct via onze website een offerte aan. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om via het contactformulier contact met ons op te nemen.