Meezeilen IJsselmeer

Meezeilen IJsselmeer

Meezeilen IJsselmeer

Meezeilen met een zeilschip op het IJsselmeer is een onvergetelijke belevenis. Het IJsselmeer is relatief diep en daardoor is de schipper niet gebonden aan vaargeulen. Ga je een dagje meezeilen op het IJsselmeer, dan is daarom een oversteek naar veel verschillende havens mogelijk. Als u gaat meezeilen op het IJsselmeer kunt u even lekker uitwaaien en helemaal tot rust komen op het water.

Er zijn volop mogelijkheden om mee te zeilen op het IJsselmeer; Zeilvloot Monnickendam heeft maar liefst 17 zeilschepen waarmee u kunt meezeilen op het IJsselmeer. Elk schip is anders en heeft zijn eigen charme en zijn eigen mogelijkheden. Zo is er altijd een schip dat past bij u, of u nu individueel met een schip wilt meezeilen of met een grote of kleine groep een tocht wilt maken over het IJsselmeer.

Zeilvloot Monnickendam biedt ook arrangementen aan. Deze arrangementen, onder ander voor meezeilen op het IJsselmeer, zijn op verschillende schepen te boeken. Op onze website kunt u alle arrangementen vinden, hierbij kunt u direct zien op welke schepen een arrangement mogelijk is. Als u individueel wilt meezeilen op het IJsselmeer is dit bijvoorbeeld mogelijk op drie verschillende schepen. Elk schip heeft natuurlijk zijn eigen sfeer. Bij Zeilvloot Monnickendam heeft u de mogelijkheid om mee te zeilen met een schip dat u aanspreekt. Onze schippers zullen hun uiterste best doen om uw tijd op het schip tot een heuglijke ervaring te maken.

Als u wilt meezeilen op het IJsselmeer hoeft u het niet bij een dagje te houden. Op veel van de schepen van Zeilvloot Monnickendam is het namelijk mogelijk om te overnachten. Zo kunt u een weekendje of misschien zelfs een week meezeilen op een van onze schepen op het IJsselmeer. ’s Ochtends wakker worden op een zeilschip en ’s avonds vanaf het dek genieten van een ondergaande zon, kijkt u er al naar uit?