Zeilboot huren IJsselmeer

Zeilboot huren IJsselmeer

Zeilboot huren IJsselmeer

Een dagje zeilen is een perfecte manier om even lekker uit te waaien, of u nu met vrienden, familie of collega’s het water opgaat. Nederland heeft volop water en bovendien beschikken we nog over een relatief grote vloot oude zeilschepen. Zeilvloot Monnickendam is een samenwerkingsverband tussen schippers van een aantal zeilschepen die Monnickendam als thuishaven hebben.

Het IJsselmeer is een heel geschikte plek voor het huren van een zeilboot. Het IJsselmeer biedt volop havens om aan te meren. Denk bijvoorbeeld aan de havens van Enkhuizen, Stavoren en Urk. Deze voormalige Zuiderzeehavens zijn vandaag de dag prachtige pittoreske plaatsen die zeker een bezoek waard zijn. Het IJsselmeer is relatief diep, waardoor u bij het huren van een zeilboot niet gebonden bent aan vaargeulen. Daardoor is de zeilboot flexibel en kan het IJsselmeer eenvoudig worden overgestoken.

Bij Zeilvloot Monnickendam kunt u een zeilboot huren waarmee u een toch kunt maken op het IJsselmeer. Elk schip dat is aangesloten bij Zeilvloot Monnickendam heeft zijn eigen schipper. De schipper kent zijn zeilboot als geen ander. Dit is de meerwaarde van het huren van een zeilboot bij Zeilvloot Monnickendam. De schipper kan u immers alles over zijn zeilboot vertellen.

Voor het huren van een zeilboot op het IJsselmeer zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. U kunt deze arrangementen vinden op onze website. Hierbij kunt u direct zien welke zeilboot te huren is voor dat specifieke arrangement. Wilt u voor een grotere groep een zeilboot huren? Dan is er ook de mogelijkheid om meerdere schepen te combineren. Zo kunnen we voor grote groepen zelfs zeilwedstrijden op het IJsselmeer organiseren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Zeilvloot Monnickendam biedt op voor het huren van een zeilboot op het IJsselmeer? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.