Zeilboot huren met schipper

Zeilboot huren met schipper

Zeilboot huren met schipper

Een dagje zeilen met een historische zeilboot is een bijzondere belevenis. Even los van de drukte, wind in je haren – het water brengt een gevoel van vrijheid met zich mee. Of je nu met vrienden, familie of collega's het water op wilt, een zeilboot huren met een schipper is een ideale manier om een bijzonder uitje te organiseren.

Voor het huren van een zeilboot met schipper heb je bij Zeilvloot Monnickendam ruimschoots gelegenheid. Onze 18 schippers kennen hun zeilboot als geen ander en verstaan hun vak. Bij het huren van een van deze zeilschepen kun je er er dan ook vanuit gaan dat de schipper de zeilboot goed onder controle heeft, je alles over het schip kan vertellen en je kortom een onvergetelijke belevenis kan bieden. De schepen van onze zeilvloot verschillen in grootte en elke zeilboot heeft zijn eigen sfeer en uitstraling. Er is dus altijd een zeilboot te huren die bij uw groep past.

Voor het huren van een zeilboot met schipper bieden wij een aantal arrangementen aan. Op onze website kunt u deze verschillende arrangementen bekijken. Hierbij kunt u ook meteen zien welke zeilboot je voor dit arrangement kan huren. Meerdere schepen combineren is ook een optie. De schippers van onze zeilvloot kennen elkaar en daardoor verloopt de communicatie soepel. Ook voor grote groepen kun je dus bij ons terecht.

Onze thuishaven is Monnickendam. In principe vertrek je bij het huren van een zeilboot met schipper daarom ook vanuit Monnickendam. In overleg kunnen wij echter ook vanuit een andere plaats de zeiltocht aanvangen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een zeilboot met schipper? Of heb je speciale wensen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee om zo tot een geschikte oplossing te komen.