Zeilboot huren Monnickendam

Zeilboot huren Monnickendam

Zeilboot huren Monnickendam

Een dagje zeilen is een ideale manier om even lekker uit te waaien, of u nu met familie, vrienden of collega’s het water opgaat. Nederland staat bekend als waterland en we hebben bovendien nog steeds een grote vloot oude zeilschepen. Een deel van de schippers van deze zeilvloot heeft zich in Monnickendam verenigd in een samenwerkingsverband, Zeilvloot Monnickendam.

Monnickendam is een voormalig Zuiderzeestadje en ademt nog steeds de bijzondere sfeer van toen. Het is dan ook niet voor niets dat juist Monnickendam de thuishaven is van zoveel authentieke zeilschepen. Monnickendam is dan ook bij uitstek de plek om een zeilboot te huren. Door in Monnickendam een zeilboot te huren kunt u eenvoudig varen op het Markermeer en het IJsselmeer. Er zijn hier verschillende havens die de moeite waard zijn om aan te doen. Denk bijvoorbeeld aan Muiden, Enkhuizen, Stavoren en Urk. Vanaf Monnickendam is ook forteiland Pampus met een zeilboot eenvoudig aan te doen.

Als u een zeilboot gaat huren bij Zeilvloot Monnickendam bent u verzekerd van een bijzonder dagje uit. Onze ervaren schippers kennen hun zeilboot als geen ander en kunnen u dan ook alles over hun schip vertellen. Omdat er veel verschillende schepen in ons samenwerkingsverband zitten kunt u altijd een zeilboot huren die bij uw gezelschap past. Of u nu met een handjevol mensen op stap wilt of voor een grote groep een zeilboot wilt huren, bij Zeilvloot Monnickendam kunt u altijd goed terecht.

Zeilvloot Monnickendam biedt verschillende arrangementen voor het huren van een zeilboot. Deze arrangementen kunt u vinden op onze website. Hier kunt u ook meteen zien welke zeilboot u kunt huren voor welk arrangement. Wilt u voor een grotere groep een zeilboot huren? Dan is er de mogelijkheid om meerdere schepen te combineren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Zeilvloot Monnickendam biedt voor het huren van een zeilboot? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.