Zeilen bedrijfsuitje IJsselmeer

Zeilen bedrijfsuitje IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer is bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje. Tijdens het zeilen kunt op het water van het IJsselmeer even helemaal tot rust komen en kunt u uw collega’s beter leren kennen. De ambiance van een zeilschip zorgt tijdens een bedrijfsuitje voor een andere sfeer dan op de werkvloer, waardoor er ruimte is voor nieuwe ideeën. Een bedrijfsuitje op het IJsselmeer kan zo letterlijk en figuurlijk voor een frisse wind zorgen.

Bij een bedrijfsuitje op het IJsselmeer met een van onze schepen is er ook de mogelijkheid om zelf te zeilen. Het zeilen gebeurt uiteraard onder begeleiding van een ervaren schipper. Door samen actief te gaan zeilen moet er samengewerkt worden. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar biedt ook een heel praktische oefening in samenwerking. We hebben gezien dat er tijdens een bedrijfsuitjes zeilen op het IJsselmeer vaak nieuwe banden gesmeed en oude banden versterkt worden.

De schepen van Zeilvloot Monnickendam bieden verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer. Onze vloot bestaat uit schepen van verschillend formaat met verschillende capaciteit. Elk schip heeft een eigen sfeer en een eigen schipper. Op onze website kunt u zien welke capaciteit onze schepen heeft en bij de arrangementen kunt u zien op welke schepen een bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer mogelijk is. Omdat we in de zeilvloot samenwerken is er bij grote groepen zelfs de mogelijkheid om met meerdere schepen te gaan zeilen.

Bent u geïnteresseerd om met een bedrijfsuitje te gaan zeilen op het IJsselmeer? Neem dan contact met ons op. Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje tot een succes te maken. En wie weet zien wij u binnenkort op het IJsselmeer!